Voor het VWO

Studiekiezers

Ben jij geïnteresseerd in wiskunde en wil je daar tijdens je studie graag mee door gaan? Dan ben je bij de VU aan het goede adres. Wij bieden namelijk de bachelor Business Analytics en de bachelor Wiskunde aan. Om een goede keuze te kunnen maken tussen de verschillende opleidingen organiseren we allerlei voorlichtingsactiviteiten speciaal voor jou.

Scholieren

Ook als je het leuk vindt om nu al met wiskunde aan slag te gaan, ben je op de VU aan het goede adres. Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij je kennis maakt met allerlei nieuwe gebieden van de wiskunde die op de middelbare school weinig of geen aandacht krijgen. Zo krijg je een beter idee hoe wiskunde je in staat stelt de wereld om jou heen te begrijpen. Niet altijd makkelijk misschien, maar wel uitdagend.

Docenten

De afdeling Wiskunde biedt u de mogelijkheid om uw (wiskunde) kennis uit te breiden. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om uw leerlingen uit te dagen met nieuwe wiskunde onderwerpen, meestal in een toepasbare setting gebracht.

Contact

Wil je meer weten over onze opleidingen of activiteiten? Of wil je je aanmelden voor een activiteit? Neem dan contact op met de desbetreffende voorlichter